Pazar, Ağustos 15

özetle


hayli olağan bir gün..
olağanüstü sıcaktan bayılarak geç uyandım yine.. aynaya baktım, dünya güzeli olarak uyanamamışım. ne zaman gerçekleşecek lan bu değişim, bıktım hep aynı patates surattan.
cevapsız aramalara baktım, mühim bir kişi aramamış. kuru kalabalık bir arkadaş topluluğu benimkisi.
mutfağa geldim, kimse ben uyanmadan gizlice eve girip bana süpriz kahvaltı hazırlamamış. hay bin kader.
gece yarım kalan kitabımı okumaya devam ettim.. hödük çocuk hala sıradan bir bunalımda, ne delirebildi ne iki adım atabildi. çok gereksizdi her şeyi, bence ölse değerlenebilecek cinslerdendi..
camdan baktım, sokakta tık yok. ramazan geldi ya, herkes evine kapanıp uyuyor, ne ala oruç.. hah yer mi be bunu allah baba..
feysi açtım, bir arkadaşım özet geç yazmış bana. fikrine çok önem veririm.. derhal zikrederim.
özetle oldukça boktan, olağan bir gün özkancan.. dünya değişmedi, batı yakasında herşey aynı. görüşelim dostum. öpüyorum..

2 yorum:

  1. :)Okuyunca farketmeden sesli düşünenler geldi aklıma...Bilerek ya da bilmeyerek çok güzel serpiştirmişsin yazıya:) Hani sanki düşünüyorsun da o an uçup gidiyor...Aslında yazına eklemiyorsun,biz senin yazına dökmediğin uçup giden düşüncelerini de okuyoruz ama farkında değilsin...(Böyle bir hava yakalanmış yazıda) Güzel de olmuş bizim ağzımızdan olmuş komik olmuş:)

    Bu arada herhangi bir gün boktan olabilir yeter ki insan birgün boktan olmayı tatmasın o gün pek olağan olmayabilir ...

    YanıtlaSil
  2. çok doğru çok ince bir detay.. günün bktanlığıyla kendinin bktanlığı arasındaki hadise.. bunu hiç düşünememiş olabilirim cidden..

    YanıtlaSil

üşenme, erteleme, vazgeçme, yorumla..