Pazar, Ağustos 15

eşik

bir kadın.. bir adam...



saçlarını uzatmaya çalıyordu kadın, kısa sözcüğüne hırslanıyordu artık. yanağını örten saçları ona güven veriyordu. kendisini güvensiz hissederse ölmüş anıları üşüşüyordu başına, etleri çürüyordu kadının. saçları havalanacak olsa, çırçıplak hissediyordu kendini. dönmeye başlıyordu sonra, ölmüş anılardan kalma bir alışkanlıktı bu. dönüyor, döndükçe siliniyordu.

silinmiş duyguların yıkık dilini biliyordu adam. evinin çürüyüşündendi ellerindeki yaralar. elleri ince bir yanılgıdaydı, elleri her yalana soyuluyordu artık. aşka kazılı düşleri erimişti. akan her zerreyi birleştirmek için, hızla dönüyordu..

sanki bildiği bütün sözcükleri unutmuştu kadın. içindeki son inançla "gel" diye bağırıyordu. çağırdı adamı, dudaklarının arasındaki ceseti diriltir umuduyla..

kimseye gözükmeden geldi adam. gizli bir kini sindirmeye çalışır gibiydi, denizini bulmaya çalışan bir sandal kadar yorgundu. su almaya başlamıştı hisleri. "tıka beni " diye seslendi kadına, acıyan yerlerini önüne sererek..

adamın söküklerini bir solukta gezdi kadın. her çöküntüsüne dokundu. eskittiği yalnızlıkları tekrarladı. aralamalı mıydı, adam için içine oyduğu kuytuları? heveslendi..

yaz mevsimi gibiydi kadını öpmek, ıslak ve sıcak. sisleri çözüldü adamın. kaderiydi, bir masalı daha başlatmak. yaralarının kabuklarını soyup attı. düşmekse düşmek, yenilmekse yenilmek, kendini yeniden yakacaktı..

aslında biraz serindir her kadın ama döker gizini öpünce. sardı adamı, içine çekti kokusunu.

7 yorum:

  1. hihoho seni tanıdım süt oğlan.. üşenme be oku be :)

    YanıtlaSil
  2. hiçbir patırdı kütürtü yokne adamla kadın tanışırken, ne sevişirken ne ayrılırken, hatta yazı da bile yok eline sağlık, bu yazının daha uzununu beklıyorum....

    YanıtlaSil
  3. daha uzunu mu.. sonra uzun yazıyorsun, sıkılıyoruz diyorlar :/

    YanıtlaSil
  4. sana daha kısa yaz diyen arkadaslar hiç kitaop okumamıslar heralde...

    YanıtlaSil

üşenme, erteleme, vazgeçme, yorumla..