Salı, Mart 8

ben olsam beni çok severdim.. sorun onda.



Evet.. kafalar biraz karışık blog.
Aman yine mi kızım yaee sen de baydın ama haa falan diye bik bik laf yetiştirmeye çalışanlar var aranızda biliyorum.. Herşeyin farkındayım lan ben. Görmemezlikten geleceğim o ayrı.

Böyle kalbimi fingirdeştiren birşeyler hasıl oldu bana.. Bünye kaldıramadı tabi. Düşün düşün beynim aşındı.. Aman nasıl olur'lar, yok ben çok yoruldum'lar, ayy buna strateji yapmak lazım ama ben beceremiyorum'lar, öff gittikçe çirkinleşiyorum'lar, onu düşünürken bu kadar çikolata tüketirsem kapılardan sığmayacağım'lar, kendimi şaraplara vurma'lar, lan çok mutsuzum'lar, burç uyumlarına bakma'lar, işlerini bitirememe'ler, uykusuz kalma'lar, hastir aşık mı oldum'lar, yok annem yook bu herif bildiğin piç'ler, erkek değil mi hepsi aynı'lar, ben bu işin sonunu biliyorum'lar, bence o kadar da istemiyorum'lar, amaan soğudum bile'ler..
Tabi ben bütün bunları şahsıma münhasır hayatımda düşünüyor, kuruyor, kurcalıyor.. esas oğlanımıza hiçbirşey hissettirmiyordum. Bu arada kendisini ne arıyor, ne soruyor, ne dürtüyorum.. Karar verdim, o beni ararsa cevap vermeyeceğim telefonuma, arasın dursun danalar gibi, kestirip atacağım diye.. Sonra dönüp şöyle kısacık geçmişimize bir göz attım.. Tanrımmm, yarapppimmm, noooolamazz..! Ben bunları kurup kudurup kararlar alırken esas oğlan beni hiç aramamış ya.. Adisin blog, sen nerdeydin.. niye beni hiç uyarmadın.. Allahın yok mu blog, hayinsin blog.
Hemen toparlanıp tüm iletişim kanallarımdaki kayıtlara baktım. Bir "merhaba", bir "nasılsın", bir "sesin çıkmıyor", bir "teşekkür ederim sen çok iyisin" mesajı.. Ben neler yapsam diye üstatlara akıllar danışırken, herif  (artık esas oğlan demeyeceğiz kendisine zira gözümüzden düştü) bana kıytırıktan iki selam vermiş, bir de bir iyiliğme karşı nezaketen sen çok iyisin demiş. İyi olmak kimin umurunda, ben daha cazip birşeyler olmak istiyorum..
Üç hafta içinde sekiz kilo aldım. Bütün gün kendisine küfür edip yemek yiyorum. Mide fesatlarından ölebilirim her an, bana iyi davranın blog.

Hani ben kararlar alıp, amaan arasın açmayacağım, uğraşamam falan diyordum ya.. Arasın lan blog. Nolur arasın, böyle aklını kaybetmişler gibi psikopatlara bağlayıp ta arasın. Açmayacağım.

6 yorum:

  1. geçenlerde çiziktirmiştim twitter'ıma "aşık bir kadına edilebilecek en büyük hakaret 'çok iyisin'dir o aşkı uğruna kötü olmaya razıyken hemde"

    YanıtlaSil
  2. ne güzel demişsin zaman.. insan kendisini "ayy yazıkkk" hissediyor

    YanıtlaSil
  3. geçenlerde aşık olduğum adam "senden süper bi eş olur" dedi "başka bi bok olmaz zaten" deyip makarna süzgecindeki tüm makarnaları etrafa saçmıştım :/

    YanıtlaSil
  4. nerde aşk, tutku, şehvet :) anneleri gibi davranmıyorlar mı bazen öldüresim geliyor..

    YanıtlaSil
  5. sorma tatlım ya illa sıçacaksın ağızlarına, bak ozaman senden kıymetlisi var mı! pehhh!

    YanıtlaSil

üşenme, erteleme, vazgeçme, yorumla..